Κυνήγι – Αργεντινή: Βουβάλι σκότωσε κυνηγό που το πυροβόλησε (σκληρές εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Τραγικό τέλος βρήκε ο πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας της Αργεντινής όταν το βουβάλι που κυνηγούσε το επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Στο βίντεο που έχει καταγραφεί το τραγικό συμβάν, φαίνεται ο 64χρονος Μάριο Κανάλες να πυροβολεί μαζί με άλλον ένα κυνηγό προς το βουβάλι. Τα πυρά τους, όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξουδετερώσουν το μεγαλόσωμο ζώο αλλά αντίθετα προκάλεσαν την οργισμένη επίθεσή του.

    Αποτέλεσμα ήταν ο 64χρονος άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα από το βουβάλι το οποίο τον χτύπησε με τα κέρατά του μέχρι τελικά ένας άλλος κυνηγός από την ομάδα του Κανάλες να το σκοτώσει αφού το πυροβόλησε πέντε φορές.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, “Pagina 12”, οι φίλοι του Κανάλες τον μετέφεραν βαρύτατα τραυματισμένο σε ένα φορτηγάκι καθώς δεν είχαν σήμα στα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές για το περιστατικό. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 64χρονος υπέστη σοκ και κατέληξε πριν να φτάσει στο νοσοκομείο.

    Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι ο Κανάλες υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα καθώς και χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής το κυνήγι βουβαλιού είναι παράνομο καθώς τα συγκεκριμένα ζώα είναι προστατευόμενα.

    Ο Μάριο Κανάλες, εκτός από πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αργεντινής, ήταν δικηγόρος και πατέρας τριών παιδιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Αληθινό Πρόσωπο της “Διαγραφής”: Η Νέα Δημοκρατία επιβραβεύει τη Χυδαιότητα και περιφρονεί τους Πολίτες

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Η σεμνή ανακοίνωση του στα social

    Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας ΝΔ Αντώνης Κουνάβης ο...

    Welcome to Up 2025: Ταξιδεύοντας και ερευνώντας τα Ελληνικά νησιά

    Μια μοναδική εικαστική και επιστημονική εμπειρία περιμένει το κοινό...

    Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Αχαΐας: Έδωσε το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της Πάτρας

    Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και συλλαλητήριο στο κέντρο της...