Κύπελλο Ελλάδας : Ξεχωρίζει το ματς στο Καραϊσκάκη – Θεωρητικώς εύκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

    Ημερομηνία:

    Οι πρώτες «μάχες» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν απόψε, με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη.

    Συνολικά τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα και μία αύριο, με τις ρεβάνς να έχουν οριστεί σε περίπου 3 βδομάδες από σήμερα.

    Όσον αφορά το αποψινό πρόγραμμα, το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, στις 17:00, είναι εκείνο στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο, με την Ένωση να ψάχνει σκορ πρόκρισης και το Βόλο ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς, ενώ στις 19:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τη Λαμία, έχοντας θεωρητικά το ευκολότερο έργο από τις ομάδες που βρίσκονται στους «8».

    Φυσικά, το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της αποψινής μέρας είναι αυτό του Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη, σε ένα ζευγάρωμα όπου και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να φθάσουν μέχρι το μεγάλο τελικό.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα:

    Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

    ΑΕΚ-ΝΠΣ Βόλος (17:00)
    ΠΑΟΚ-Λαμία (19:00)
    Ολυμπιακός-Άρης (21:30)

    Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

    ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

    *Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι ρεβάνς, που θα διεξαχθούν το τριήμερο 2-3-4 Μαρτίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάρι Χιρογιούκι Ταγκάουα: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Mortal Kombat» και άλλων θρυλικών ταινιών

    Πέθανε ο Κάρι Χιρογιούκι Ταγκάουα, πρωταγωνιστής  των «Mortal Kombat» και...

    Γιος εκτέλεσε τους γονείς του μέσα στην έπαυλη τους και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

    Νεκροί βρέθηκαν ο 63χρονος Έρικ Κόρντες και η 66χρονη...

    Δείτε βίντεο – ΤΩΡΑ: “Κόλλησαν” τα πάντα στην περιμετρική της Πάτρας

    "Kολλημένοι" στα τούνελ εκατοντάδες οδηγοί αυτοκινήτων στην μεγάλη περιμετρική....