Λάκης Λαζόπουλος: «Μέσα από το “Δέκα Μικροί Μήτσοι” έπαθα… σωματικό Αλτσχάιμερ» – ΒΙΝΤΕΟ

Ημερομηνία:

Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (29/10) ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο σατιρικός ηθοποιός και συγγραφέας, με αφορμή την επικείμενη τηλεοπτική επιστροφή του με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Μεγάλο Κανάλι, άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά του για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο.

«Είχαμε τελειώσει 5 η ώρα το πρωί τα γυρίσματα και θα ξεκινούσαμε πάλι στις 7:30. Γυρίζω σπίτι μου, πηγαίνω πάνω στο μπάνιο να ξυριστώ και μάλλον από την πολλή κούραση πέφτω και κοιμάμαι κάτω στο πάτωνα, στα πλακάκια. Ανησύχησαν όλοι, ήρθε ο αδελφός μου και έσπασε την πόρτα», περιέγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Με είδαν να κοιμάμαι και δεν μπορούσα να ξυπνήσω από την κούραση. Οπότε κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, έτσι έκλεισε σιγά-σιγά ο κύκλος», κατέληξε στην ιστορία του για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών έως 19,6% και νέα επιδόματα – Ποιοι εργαζόμενοι κερδίζουν

Νέες αυξήσεις μισθών, πρόσθετα επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις για...

Σεφ έχασε τη δουλειά του για έναν ανανά και μια πίτσα

Τη δουλειά του έχασε ένας Ιταλός σεφ στην Αυστραλία,...

Ο εγκέφαλος παίζει ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες 15 φορές το δευτερόλεπτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3/