Lamborghini: Αυτά είναι τα νέα ποδήλατά της – Πόσο κοστίζουν

    Ημερομηνία:

    Η μόδα των premium κατασκευαστών αυτοκινήτων να δημιουργούν τη δική τους σειρά ποδηλάτων συνεχίζεται δυναμικά. Porsche, Bugatti, Mercedes, είναι μερικές μόνο από τις εταιρίες που δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να εμπλουτίσουν στην γκάμα οχημάτων τους, ακολουθώντας ένα πιο αθλητικό και οικολογικό lifestyle.

    Η Lamborghini ξεκίνησε εντυπωσιακά την είσοδό της στα ποδήλατα παρουσιάζοντας πριν από μερικούς μήνες το Exploro Racemax x Huracan Sterrato, ένα μοναδικό δημιούργημα το οποίο άγγιξε τις 15.000 ευρώ.

    Αυτήν τη φορά η ιταλική μάρκα φέρνει ακόμα δυο ποδήλατα στην γκάμα της, σαφώς πιο χρηστικά και προσιτά σε τιμή σε σχέση με το Exploro Racemax x Huracan Sterrato. Πρόκειται για τα Racemax x Automobili Lamborghini και Strada x Automobili Lamborghini τα οποία σχεδιάστηκαν από το Centro Stile της Lamborghini και κατασκευάστηκαν με τη βοήθεια της έμπειρης 3T.

    Lamborghini: Αυτά είναι τα νέα ποδήλατά της – Πόσο κοστίζουν

    GLEARNET

    Στην περίπτωση του Racemax δύο στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν είναι οι τροχοί από ανθρακονήματα και το ηλεκτρονικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων.

    Από την άλλη, το Strada είναι πιο «καθημερινό» προσφέροντας περισσότερη άνεση στον αναβάτη.

    Lamborghini: Αυτά είναι τα νέα ποδήλατά της – Πόσο κοστίζουν

    Όσο για τις τιμές, το Racemax είναι πιο ακριβό και φτάνει την τιμή των 9.899 ευρώ, ενώ το Strada είναι πιο προσιτό και η τιμή του είναι στα 8.999 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο ποδήλατα κατασκευάζονται στην Ιταλία με κορυφαίας ποιότητας υλικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μίκυ Μάους : Πότε «γεννήθηκε» το ανθρωπόμορφο ποντίκι της Disney

    Ανθρωπόμορφο ποντίκι, σύμβολο της Disney και μία από τις...

    Οι κροκόδειλοι «νίκησαν» τους δεινόσαυρους: Πώς επιβίωσαν από την πτώση μετεωρίτη πριν 66 εκατ. χρόνια

    Κροκόδειλοι εναντίον... δεινόσαυρων, σημειώσατε... 1! Δεν πρόκειται για... ποδοσφαιρική...

    Αλέξης Τσίπρας: Η Ευρώπη είναι μία ήπειρος με λάθος ηγεσία

    Την ανάγκη για μια «άλλη Ευρώπη» που θα είναι...

    Έλβις Πρίσλεϊ: Ο παντοτινός βασιλιάς Η πορεία ως την δόξα και την αυτοκαταστροφή

    Στις 8 Ιανουαρίου 1935 γεννιέται ο Έλβις Άρον Πρίσλεϊ...