Λαμία: Τροχόσπιτο «λαμπάδιασε» ενώ ήταν παρκαρισμένο – Η φωτιά επεκτάθηκε και σε σπίτι

    Ημερομηνία:

    Φωτιά έπιασε ένα τροχόσπιτο στην Λαμία το πρωί της Παρασκευής (21.07.2023), και ενώ ήταν παρκαρισμένο κάτω από σπίτι.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr,, το τροχόσπιτο ήταν στον περιβάλλοντα χώρο μιας διώροφης κατοικίας, στην περιοχή των Καλυβίων Λαμίας.

    Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ Λαμίας σήμανε συναγερμός γιατι η φωτιά μεγάλωσε γρήγορα και άρχισε να επεκτείνεται και στο σπίτι.

    Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το σπίτι, όχι όμως και το τροχόσπιτο το οποίο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

    Στο σημείο επίσης βρέθηκε το αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης για να συνδράμει τους πυροσβέστες στο έργο τους.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

    Το τροχόσπιτο όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες ήταν χρόνια σε ακινησία και πρόσφατα του άλλαξαν μπαταρία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάνει η Google τη μηχανή που «τυπώνει χρήμα»; Σφίγγει ο κλοιός για την αναζήτηση

    Η αναζήτηση της Google είναι μια μηχανή που «τυπώνει...

    Αρχαιοκαπηλία: Το χρυσό διάδημα, ο «μεσολαβητής» και το ραντεβού των 120.000 ευρώ

    Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί...

    Τζάκρη: Εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του κόμματος των Ευρωπαίων Δημοκρατών

    Ομόφωνα αντιπρόεδρος του κόμματος των Ευρωπαίων Δημοκρατών εκλέχθηκε η...