Λάουρα Νάργες: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

    Ημερομηνία:

    Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media.

    Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με το χεράκι του γιου του γράφοντας εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του προς την σύντροφό του και το παιδάκι που μόλις απέκτησαν.

    «Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα», ανέφερε ο Χρήστος Σαντικάι στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας».

    Λάουρα Νάργες: Η πρώτη ανάρτηση με τον γιο της

    Κάνοντας την πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό του γιου της, η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας την ημερομηνία που γέννησε τον μωράκι της: «21.09.2022».

    Η Λάουρα Νάργες πρόσφατα πήρε εξιτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα καθημερινότητα δίπλα στον γιο της!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρένα Μόρφη: Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις – «Είμαι όλα αυτά τα πράγματα»

    Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια προκάλεσε βίντεο που ανήρτησε η Ρένα...

    ΠΑΤΡΑ: Τραυματίστηκαν δύο ναυτικοί μέσα σε πλοία

    Aνακοίνωση του Λιμενικού Σώματος: Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η...

    ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: Ανέσυραν νεκρή γυναίκα από τη θάλασσα! Φορούσε τα ρούχα της

    Η σορός μιας γυναίκας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε νωρίς...