Λάρισα: Αγριογούρουνα “εισέβαλαν” σε σπίτι

    Ημερομηνία:

    Στιγμές πανικού βίωσε γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας προχθές το βράδυ του Σαββάτου, όταν γυρνώντας το βράδυ στην εξοχική του κατοικία στον Πλαταμώνα, αντίκρυσε στην αυλή πέντε τεράστια αγριογούρουνα.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Με ψυχραιμία ωστόσο και χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα, ο επιχειρηματίας κατόρθωσε να τα απομακρύνει. Για καλή του τύχη μπορεί να ήταν ογκώδεις, αλλά δεν ήταν καθόλου επιθετικά.

    Η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, ωστόσο δημιουργούνται ερωτηματικά και ανησυχίες, καθώς το εξοχικό βρίσκεται εντός του αστικού ιστού του Πλαταμώνα και είναι απορίας άξιο πως η αγέλη των αγριογούρουνων εισέβαλε μέσα στο τουριστικό θέρετρου που αυτή την εποχή σφύζει από ζωή, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της θερινής τουριστικής περιόδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεν πάει ο νους σας ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νεαρός της φωτογραφίας

    Ο νεαρός κύριος της φωτογραφίας που πόζαρε με τη...

    «Ατάλαντος, απαίσιος, κόπανος»: Ο Τραμπ… έλουσε με ύβρεις τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που αποκάλεσε την αμερικανική κυβέρνηση «διεφθαρμένη και ύπουλη»

    Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα υβριστική επίθεση κατά του Μπρους Σπρίνγκστιν, αποκαλώντας τον...

    Διαδικτυακές αγορές: Πώς αγοράζουν ηλεκτρονικά οι Έλληνες

    Τις τάσεις που επικρατούν στις διαδικτυακές αγορές καταγράφει η...