Λάρισα: Αμίλητος στο κελί του ο 21χρονος που δολοφόνησε την μητέρα του

    Ημερομηνία:

    Ο 21χρονος που δολοφόνησε την μητέρα του στη Λάρισα βρίσκεται προφυλακισμένος και παραμένει τις τελευταίες ημέρες αμίλητος στο κελί του. Πληροφορίες αναφέρουν πως μιλάει ελάχιστα στους γύρω του και κρατά χαμηλούς τόνους.

    Στο κελί βρίσκεται μαζί με έναν ιερέα, που βρίσκεται εκεί για διαφορετικό λόγο. Ο ιερέας θέλησε να τον εξομολογήσει, αλλά ο 21χρονος δεν το δέχθηκε.
    Αύριο Παρασκευή 15 Μαΐου ο μητροκτόνος και ο 22χρονος ξάδερφός του που κατηγορείται για υπόθαλψη θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή για το φονικό.

    Οι απολύσεις και η πίεση

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος δεν έδειχνε ακόμη και σε κοντινά του πρόσωπα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την εύρεση εργασίας και το γεγονός ότι δούλευε περιστασιακά, το οποίο τον ενοχλούσε και δεχόταν πίεση για αυτή την κατάσταση.

    Κοντά στο Πάσχα με την προτροπή της 52χρονης μητέρας του, είχε επισκεφτεί μοναστήρι στην Ζάκυνθο στο οποίο είναι αρχιμανδρίτης συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα και έφυγε για να πιάσει δουλειά σε νησί για ολόκληρη την τουριστική σεζόν.
    Στα τέλη Απριλίου έφτασε στην Σκιάθο για να εργαστεί σε μια μεγάλη τουριστική μονάδα της περιοχής, αλλά λίγες ημέρες αργότερα έχασε την δουλειά του και γύρισε στη Λάρισα.

    Από εκείνη την στιγμή υπάρχουν προστριβές με την μητέρα του καθώς για ακόμη μια φορά δεν είχε στεριώσει σε μια δουλειά. Μάλιστα φαίνεται πως ο παππούς του και άλλοι συγγενείς γνώριζαν για αυτές τις προστριβές αλλά δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως ο 21χρονος θα φτάσει στο έγκλημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Welcome to Up 2025: Ταξιδεύοντας και ερευνώντας τα Ελληνικά νησιά

    Μια μοναδική εικαστική και επιστημονική εμπειρία περιμένει το κοινό...

    Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Αχαΐας: Έδωσε το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της Πάτρας

    Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και συλλαλητήριο στο κέντρο της...

    Πάτρα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου

    Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τις προβλέψεις...

    Αιγιάλεια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

    Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι κατηγορούμενοι ανέρχεται...