Λάρισα: «Ζευγάρι είδε τον 39χρονο Βασίλη πριν χαθούν τα ίχνη του, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο» – Τι αποκάλυψε ο Τσούκαλης

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση – θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, «συνάντησα ένα ζευγάρι που ήταν οι τελευταίοι που είδαν τον Βασίλη. Τον είδαν στο ποτάμι σε κάποιο σημείο πολύ πιο κάτω από εκεί που τον έχουν καταγράψει οι κάμερες».

    Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές έχουν επικεντρώσει την έρευνά τους στον Πηνειό ποταμό. Όλο αυτό το διάστημα έχει επιστρατευτεί κάθε πιθανή τεχνολογία, από drone μέχρι συσκευή sonar, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 39χρονου, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού ψάχνουν σχολαστικά τόσο μέσα στην κοίτη όσο και στην παραποτάμια περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αιτωλοακαρνανία: Μεγάλη φωτιά κοντά στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

    Υπό έλεγχο τέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο...

    Πάτρα: «Ο γιος μου ήταν οξύθυμος αλλά όχι βίαιος» λέει η γιαγιά του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε

    Σοκάρουν τα στοιχεία της υπόθεσης θανάτου του 2,5 μηνών...

    Εορτή Παντάνασσας – Ο Μητροπολίτης μίλησε για το δημογραφικό – φωτό

    Πατρῶν Χρυσόστομος: Τό Δημογραφικόν, τό ὀξύτερον πρόβλημα τῆς Ἑλλάδος»   Στό...