Λάρισα: «Ζευγάρι είδε τον 39χρονο Βασίλη πριν χαθούν τα ίχνη του, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο» – Τι αποκάλυψε ο Τσούκαλης

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση – θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα, ο οποίος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, «συνάντησα ένα ζευγάρι που ήταν οι τελευταίοι που είδαν τον Βασίλη. Τον είδαν στο ποτάμι σε κάποιο σημείο πολύ πιο κάτω από εκεί που τον έχουν καταγράψει οι κάμερες».

    Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές έχουν επικεντρώσει την έρευνά τους στον Πηνειό ποταμό. Όλο αυτό το διάστημα έχει επιστρατευτεί κάθε πιθανή τεχνολογία, από drone μέχρι συσκευή sonar, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 39χρονου, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού ψάχνουν σχολαστικά τόσο μέσα στην κοίτη όσο και στην παραποτάμια περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα έζησε για 3 μήνες με το πτώμα του συγκάτοικού της – Το κεφάλι του είχε αποκοπεί λόγω αποσύνθεσης

    Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας γυναίκας στη Γαλλία, η...

    Νικολά Σαρκοζί: Η τρομακτική πρώτη νύχτα στη φυλακή – Απειλές θανάτου από συγκρατούμενους

    «Τρομακτική» χαρακτηρίστηκε η πρώτη νύχτα του Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή Σαντέ, που...

    ΣΟΚ: “Εφυγε” μητέρα δύο μικρών παιδιών, μόλις στα 42 της χρόνια

    Η Ντίνα Τσενικλόγλου δεν είναι ανάμεσά μας, ανείπωτη θλίψη προκαλεί σε Μεσολόγγι και Πρέβεζα η...

    Πατρινό Καρναβάλι: 1η Γιορτή Αποκριάτικων Παραδοσιακών Δρώμενων από Ελλάδα και εξωτερικό

    Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με το...