ΛεΜπρόν: «Ελπίζω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Λέικερς»

    Ημερομηνία:

    Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε δηλώσεις του επισήμανε πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

    Παράλληλα τόνισε πως θα επιθυμούσε να αγωνίζεται για μερικά ακόμα χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως η οικογένεια του λατρεύει το Λος Άντζελες.

    Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς

    ICECAP

    «Ελπίζω πραγματικά να ολοκληρώσω την καριέρα μου στους Λέικερς. Ωστόσο, ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για πολλά χρόνια ακόμα στο ΝΒΑ, τέσσερα, πέντε, έξι, ή επτά.

    Μου αρέσει να βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, η οικογένειά μου λατρεύει το Λος Άντζελες. Το να είμαι με ένα ιστορικό franchise όπως οι Λέικερς είναι κάτι… Είναι σαν να είμαι στο «Space Jam» δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν δυνατό.

    Σκέφτεσαι παίκτες όπως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο Τζέρι Ουέστ, ο Ελγκίν Μπέιλορ, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Σακίλ Ο’Νιλ και όλους αυτούς, και η λίστα συνεχίζεται».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ζούγκλα η παιδική χαρά στην Πλατεία Κεκάτου

    Μια ακόμα παιδική χαρά της Πάτρας που έχει μετατραπεί...

    ΠΑΤΡΑ: Θρησκευτική πανήγυρη την Κυριακή 11-5 στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού

    Την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου 2025 θα τελεστεί στην Ιερά...

    ΠΑΤΡΑ: “Ζευγαρώματα” στο Επίκεντρο+

    «Ζευγαρώματα» βασισμένο στο έργο “ΠΑΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ” του Νικολάι Γκόγκολ στις  8...

    Οδοιπορικό 160 χρόνων στην ιστορία της Πάτρας

    Ο Νίκος Τζανάκος παρουσιάζει το έκτο του βιβλίο με...