Λιάνη για σεξουαλική παρενόχληση: Μου έχει συμβεί αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω

    Ημερομηνία:

    Για την υπόθεση των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών μίλησε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

    «Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει.

    Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά.

    Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα», ανέφερε.

    «Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μη φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα “ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ” μέρη στην Ελλάδα!

      Σπίτια παλαιά, αρχοντικά, κουβαλούν ιστορίες παλαιές όσο και αυτά....

    Συνάντηση Φωτήλα με Τσιάρα για τα κρίσιμα ζητήματα του αγροτικού κόσμου της Αχαΐας

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

    Πάτρα: Ξεκινούν οι κατανυκτικοί Εσπερινοί της Σαρακοστής

    Το πρόγραμμα του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου κατὰ την περίοδο...