Λίλιαν Φωκά: «Πολύ δύσκολα τα χρόνια χωρίς τον Σπύρο Φωκά»

    Ημερομηνία:

    Η αγαπημένη σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου ΦωκάΛίλιαν, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη συμπλήρωση των δυο χρόνων από τον θάνατό του.

    Πολύ δύσκολα τα χρόνια χωρίς τον Σπύρο Φωκά. Ζω την κάθε μέρα σαν να είναι ο Σπύρος. Πίνουμε μαζί τον καφέ μας. Νιώθω ότι είναι μέσα μου, κυκλοφορεί στο αίμα μου. Μου λείπει η φωνή του. Ο Σπύρος Φωκάς είναι αναντικατάστατος φίλος, πατέρας, σύζυγος, δάσκαλος. Στη δική μου περίπτωση ο χρόνος δεν είναι γιατρός» ανέφερε αρχικά η Λίλιαν Φωκά εμφανώς συγκινημένη.

    Λίλιαν Φωκά: «Πολύ δύσκολα τα χρόνια χωρίς τον Σπύρο Φωκά»
    Με τη σύζυγό του Λίλιαν την ημέρα του γάμου τους

    «Ο Σπύρος Φωκάς ήθελε ήταν φύγει να αναφερθεί ότι έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας. Όταν έγινε το δυστύχημα των Τεμπών τα μάτια του ήταν συνεχώς βουρκωμένα. Ήμασταν 20 χρόνια μαζί. Ήμουν και είμαι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του. Τον ερωτεύτηκα στην ηλικία των 9 ετών» πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Όργιο» φοροδιαφυγής σε μπαρ, εστιατόρια και κομμωτήρια – Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν εισόδημα κάτω από τον βασικό μισθό

    Όργιο φοροδιαφυγής από κλάδους ελεύθερων επαγγελματιών αποκαλύπτουν οι διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ για την...

    Πέθανε η 27χρονη Αναστασία Τασούλα

    Η 27χρονη Αναστασία Τασούλα άφησε την τελευταία της πνοή....

    Πάτρα: Ο Νίκος Τσάμης με τον Αντώνη Κουνάβη

    Ο Νίκος Τσάμης συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη στις...

    Το δράμα μοντέλου ελληνικής καταγωγής & ο άκαρδος κωμικός!

    Δεν έχει τέλος το δράμα ανάμεσα στην ελληνικής καταγωγής Βρετανίδα μοντέλο Σελίνα...