Ληστής ετών 11 συνελήφθη στην Ερμού- Έκλεψε κινητό με απειλή μαχαιριού

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες σε έναν ανήλικο μόλις 11 ετών με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργίας μαζί με πέντε ακόμη άτομα, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην συμβολή των οδών Ερμού και Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας.

    Στις 23:40 το βράδυ της Παρασκευής (5/8) οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για κλοπή κινητού με χρήση σωματικής βίας και απειλής μαχαιριού, από έξι άτομα, σε βάρος τριών.

    Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τον 11χρονο Γ.Σ και τον 15χρονο Κ.Κ οι οποίοι μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν, είχαν διαπράξει από κοινού την ληστεία. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Και η Ιερά Μητρόπολη στο πλευρό των αγροτών – Aνακοίνωση

    Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: Συμπαριστάμεθα στὸν ὅποιο δίκαιο ἀγῶνα...

    Πάτρα: Η 6η ΥΠΕ στο Workshop του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

    Δυναμική ήταν η παρουσία της 6ης ΥΠΕ στο Workshop που...

    Πάτρα: 8χρονος έκλεψε προϊόντα από μαγαζί- Συνελήφθη η μητέρα του

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...

    Συνάντηση του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Παναγή Καππάτου, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών

    Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Βουλευτή Κεφαλληνίας και...