Λοβέρδος: «Δεν κάνω πίσω – Τι είπα στον Γιώργο Παπανδρέου στο τηλέφωνο»

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής ακόμη και εάν συνυποψήφιός του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

    Όπως είπε δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και πως ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

    Αποκάλυψε ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, διάρκειας 2 με 2,5 λεπτών, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

    Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω.

    Πρόσθεσε ότι έχει στο νου του αυτά που χρειάζεται η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση.

    Εξήγησε ότι δεν είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΥΡΓΟΣ: Με απόφαση Εισαγγελέα στους γονείς και τα 4 παιδιά! Και το μωρό που είχε μείνει στο μπαλκόνι

    Με απόφαση εισαγγελέα, τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας των...

    17ο Ελληνικό Αστρονομικό Συνέδριο – Το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός έρχεται στην Πάτρα

    Η Ελληνική Αστρονομική Εταιρεία (Hel.A.S.) ανακοινώνει τη διοργάνωση του...

    Ο Μελ Γκίμπσον στο Άγιον Όρος – Στη Μονή Χιλανδαρίου για πνευματική απομόνωση

    Ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μελ Γκίμπσον έφτασε στη Μονή...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του GNTM 6

    Το GNTM επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ύστερα από 3...