Λούις Ενρίκε: «Είχαμε το πιο… ακατάστατο πρώτο ημίχρονο που έχω δει ποτέ»

    Ημερομηνία:

    Προβληματισμένος από την εντός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε η Ισπανία από την Ελβετία, για το Nations League, εμφανίσθηκε ο Λουίς Ενρίκε.

    Φλίγκος

    «Το να χάνεις πάντα πονά, αλλά πρέπει να λαμβάνεις υπόψη τον αντίπαλο, που μας έβαλε σε πολλά προβλήματα και μας πίεσε πολύ καλά».

    ICECAP

    Ενώ πρόσθεσε:

    «Είχαμε το πιο… ακατάστατο πρώτο ημίχρονο που έχω δει ποτέ από την αρχή της προπονητικής μου καριέρας. Δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ, στο πρώτο αμυνθήκαμε καλά, αλλά στο δεύτερο θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα.

    Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν λίγο καλύτερο, αλλά πρέπει να επιτεθούμε σε βάθος και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Πιστεύω ότι από την αρχή της προπονητικής μου καριέρας, δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο… άστοχους παίκτες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 20ΧΡΟΝΟΥ: Δικάζεται μετά από 19 χρόνια ο Αλβανός που μετέφερε το πτώμα

    Το έγκλημα είχε γίνει στις 30 Ιουλίου  2006. Τότε...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” η Βαλέρια Μαυρίδη

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του...

    Πόρισμα ΕΜΠ για Τέμπη – Καρυστιανού: Θα επιδιώξουμε να σταλεί σε όλη τη διεθνή επιστημονική κοινότητα

    Μία οργισμένη ανάρτηση από την Μαρία Καρυστιανού, ακολούθησε τη...

    Νομική Αθηνών: Προσαγωγές για το βίαιο περιστατικό από ομάδα κουκουλοφόρων

    Επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για την...