«Λουκέτο» σε όλους τους Δήμους βάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 21 Μαρτίου

Ημερομηνία:

Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 21 Μαρτίου, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Την ίδια μέρα, στις 11:00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι οι εργαζόμενοι απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες πολυετείς συμβάσεις στις κοινωνικές δομές των δήμων (Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, παιδικοι σταθμοι, Κέντρα Κοινότητας, κοινωνικές δομές), βιώνοντας εργασιακή ανασφάλεια «ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα προβλήματα χρηματοδότησης είναι υπαρκτά και ρεαλιστικά».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χρήστος Συρίμπεης : Μουσική, ραδιόφωνο και τα όνειρα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Πάτρα

Υπάρχουν άνθρωποι που συνδέουν τη διαδρομή τους με τη...

Παραμένει ακέφαλο το άγαλμα στο σιντριβάνι της Πλατείας Ολγας

Μας το επεσήμαναν και πάλι οι περίοικοι! Παραμένει ακέφαλο...

Πάτρα: Θλίψη για τον οδοντρίατρο Μάκη Αρβανιτάκη – φωτο

Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο...

Χωρίς σταθερή φύλαξη παραμένουν τα περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα της Αχαΐας

Το έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων...