“Λύγισαν” και οι αστυνομικοί από την κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό της από τον ιερέα – Πώς περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε

    Ημερομηνία:

    Τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του ιερέα, περιέγραψε με λεπτομέρειες η ανήλικη που τον κατήγγειλε για βιασμό, στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι αναφορές του κοριτσιού σόκαραν ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων, όπου κατέθετε επί ώρες. Είναι ενδεικτικό, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, ότι μία από τους αξιωματικούς που έπαιρνε κατάθεση από το κορίτσι, δύο φορές σταμάτησε τη διαδικασία και βγήκε έξω από το γραφείο, όπου ξέσπασε σε λυγμούς.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, που βασίζεται στην κατάθεση 17 σελίδων της ανήλικης, ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι η οικογένεια του παιδιού είναι θεοσεβούμενη και χαμηλών τόνων. Αρχικά, προσπάθησε να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί της, παροτρύνοντάς την να του λέει τα πάντα. Όταν θεώρησε πλέον ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες, έφτασε στο σημείο να δράσει. Στις αρχές του 2019, όταν το κορίτσι ήταν περίπου 13 ετών, της ζήτησε με μήνυμα να του στείλει μία γυμνή της φωτογραφία. Στη συνέχεια, της έστειλε και ο ίδιος μία δική του παρόμοια φωτογραφία.

     

    Κατάθεση ανήλικης: “Ό,τι γίνεται μένει εδώ, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς” της είπε ο ιερέας

    “Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. ‘Ό,τι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου’, μου έλεγε”, ανέφερε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

    Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιέγραψε ότι μετά το κατηχητικό, ο ιερέας έδιωχνε τα υπόλοιπα παιδιά και ζητούσε από την ίδια να μένει στο τέλος. Εκεί, την κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως και μέσα στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το παιδί φοβόταν και σημειώνει ότι όλα αυτά, γίνονταν με τη βία. Ο ιερέας μάλιστα φέρεται να μιλούσε στην ανήλικη, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε ενήλικος και το φόβιζε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

    “Θέλει να με εκδικηθεί” υποστήριξε ο ιερέας

    Από την πλευρά του, ο ιερέας φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι: “Δεν ισχύουν αυτά που λέει. Δεν ξέρω γιατί τα είπε, μάλλον εκνευρίστηκε μαζί μου από κάτι και θέλει να με εκδικηθεί”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΛΤΑ: Τα επόμενα βήματα αναδιάρθρωσης – Το σχέδιο για συντάξεις, πληρωμές, δέματα

    Με νέα διοίκηση μετά την παραίτηση Σκλήκα, στροφή στην καινοτομία,...

    Τέλος Νοεμβρίου ο Νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης

    Εντός του Νοεμβρίου θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος το...

    Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Πληρωμή πριν από την Black Friday – Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

    Πριν από τη Black Friday θα καταβληθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου 2025....

    N. Νικολόπουλος: “Αποχαιρετισμός στο φίλο και συμμαχητή Θρασύβουλο Μαυρομάτη

    Τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αποχαιρετά ο Νικος...