Λυκαβηττός: Παραμένει στους Αγίους Ισιδώρους ο ιερέας Δημήτρης Λουπασάκης

    Ημερομηνία:

    Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για τα δήθεν θαύματα που «γίνονται» στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, ήρθε το τελεσίγραφο του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που έλεγε ότι ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης θα πρέπει να αποχωρήσει εντός πέντε ημερών.

    Ωστόσο, φαίνεται ότι η μετακίνηση του παπα-Δημήτρη στο μετόχι του Αγίου Ιωάννη στα όρια των μητροπόλεων Γλυφάδας και Μεσογαίας δεν θα γίνει ποτέ.

    Όπως μετέδωσε το Live News, το «τελεσίγραφο» δεν υπήρξε ποτέ με την έννοια που μεταφέρθηκε στα ΜΜΕ, ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της πλευράς του παπα-Δημήτρη και του αρχιεπισκόπου συνεχίζονται.

    Στη διαπραγμάτευση αυτή, όπως τόνισε η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη, λαμβάνουν μέρος ο επιχειρηματίας Γεώργιος Δεσύλλας –που αποτελεί και πνευματικό παιδί του Δημήτρη Λουπασάκη- και ο πατέρας Απόστολος Καβαλιώτης από την πλευρά του αρχιεπισκόπου, αν και ο ίδιος αρνείται δική του εμπλοκή στην υπόθεση.

    Οι τέσσερις έχουν μάλιστα καταγραφεί και στην πρώτη συνάντηση που έγινε στο μοναστήρι του αρχιεπισκόπου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

    Μάλιστα, τις πληροφορίες για παραμονή του παπα-Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...