Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια – «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»

    Ημερομηνία:

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός παραμένει η 53χρονη γυναίκα από το Μαρμάρι Ευβοίας η οποία την προηγούμενη Δευτέρα διεκομίσθη από το Νοσοκομείο Καρύστου με βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Φλίγκος

    Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πως προκλήθηκαν τα τραύματα που φέρει η 53χρονη καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού της.

    Οι Αστυνομικοί, ωστόσο, έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 65χρονου συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη και συλλέγουν καταθέσεις προκειμένου να ρίξουν «φως» σε αυτή την «περίεργη» υπόθεση.
    Τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη τους υποστηρίζουν πως ο τραυματισμός της προκλήθηκε από πτώση λόγω αστάθειας που παρουσιάζει η 53χρονη.

    Την ίδια ώρα, όμως, γείτονες και φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πώς το βράδυ του προηγουμένου Σαββάτου η 53χρονη έπεσε θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού από τον 65χρονο ο οποίος σε κατάσταση μέθης την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σίδερο μέσα στο μαντρί τους.

    ICECAP

    Μια γειτόνισσά τους, μάλιστα, ήταν αυτή που είδε την ατυχή γυναίκα, με αίματα στο κεφάλι και σημάδια στα χέρια, να της χτυπά την πόρτα και να καλεί σε βοήθεια λέγοντάς της «Με σκοτώνει με ένα σίδερο..».
    Παράλληλα, η 53χρονη της ζήτησε να τη φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στη συσκευή της μια ακόμη φωτογραφία με την 53χρονη η οποία είχε ληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πάλι της είχε ζητήσει βοήθεια επειδή ο 65χρονος την έδερνε.

    Και στις δύο φωτογραφίες, τις οποίες δημοσιεύει το protothema.gr, διακρίνεται η 53χρονη εμφανώς ταλαιπωρημένη να φέρει κάποια «περίεργα» σημάδια στα χέρια και τα πόδια.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια - «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»
    Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια - «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλος οι κάρτες στα ΑΤΜ: Πώς θα κάνετε αναλήψεις με τον νέο τρόπο

    Οι τράπεζες υιοθετούν νέες τεχνολογίες για την απλοποίηση των συναλλαγών και η πρόσβαση σε μετρητά από...

    Ποια ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα διεκδικούν την «Ακτή Βουλιαγμένης»

    Ισχυρά επιχειρηματικά ονόματα υπέβαλαν προσφορές σήμερα στο διαγωνισμό της...

    Λάρισα: «Η μητέρα του, του μιλούσε άσχημα και για τα κιλά του», είπε ο πατέρας του 21χρονου μητροκτόνου

    Οι λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία στη Λάρισα με θύμα μια 52χρονη γυναίκα...

    Ο Δήμος Πατρέων για την 77η επέτειο της Νάκμπα

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η ετήσια...