Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια – «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»

    Ημερομηνία:

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός παραμένει η 53χρονη γυναίκα από το Μαρμάρι Ευβοίας η οποία την προηγούμενη Δευτέρα διεκομίσθη από το Νοσοκομείο Καρύστου με βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πως προκλήθηκαν τα τραύματα που φέρει η 53χρονη καθώς η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού της.

    Οι Αστυνομικοί, ωστόσο, έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 65χρονου συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη και συλλέγουν καταθέσεις προκειμένου να ρίξουν «φως» σε αυτή την «περίεργη» υπόθεση.
    Τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη τους υποστηρίζουν πως ο τραυματισμός της προκλήθηκε από πτώση λόγω αστάθειας που παρουσιάζει η 53χρονη.

    Την ίδια ώρα, όμως, γείτονες και φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πώς το βράδυ του προηγουμένου Σαββάτου η 53χρονη έπεσε θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού από τον 65χρονο ο οποίος σε κατάσταση μέθης την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σίδερο μέσα στο μαντρί τους.

    ICECAP

    Μια γειτόνισσά τους, μάλιστα, ήταν αυτή που είδε την ατυχή γυναίκα, με αίματα στο κεφάλι και σημάδια στα χέρια, να της χτυπά την πόρτα και να καλεί σε βοήθεια λέγοντάς της «Με σκοτώνει με ένα σίδερο..».
    Παράλληλα, η 53χρονη της ζήτησε να τη φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στη συσκευή της μια ακόμη φωτογραφία με την 53χρονη η οποία είχε ληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πάλι της είχε ζητήσει βοήθεια επειδή ο 65χρονος την έδερνε.

    Και στις δύο φωτογραφίες, τις οποίες δημοσιεύει το protothema.gr, διακρίνεται η 53χρονη εμφανώς ταλαιπωρημένη να φέρει κάποια «περίεργα» σημάδια στα χέρια και τα πόδια.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια - «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»
    Μάχη για τη ζωή δίνει η 53χρονη στην Εύβοια - «Τη χτύπησε με σίδερο και την άφησε όλο το βράδυ να βογκάει»
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...

    ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΟΥΜΠΟΣ: «Σήμερον πάσα κτίσις, αγάλλεται και χαίρει, ότι Χριστός Ανέστη, και Άδης εσκυλεύθη»

    Το «Χριστός Ανέστη» ως χαιρετισμός αποδίδεται πάντα με χαρακτήρα...