«Μαχητές»: Ημερίδα για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μαχητές» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Σ.Υ.Δ., Παρόν και Μέλλον». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
    Η ημερίδα θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Αγορά Αργύρη, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, ώρες 17:00 – 21:00
    Διακεκριμένοι συμμετέχοντες θα εστιάσουν σε σημαντικά ζητήματα τόσου του θεσμού της υποστηριζόμενης διαβίωσης και των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, όσο και της λειτουργίας και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Σ.Υ.Δ.
    Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού και των οικογενειών ΑμεΑ σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα διασφάλισης της αυτόνομης διαβίωσης, ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής τους σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: «Φουλάρουν» τα ξενοδοχεία ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς

    Πληρότητα που φτάνει το 95%, έχουν τα ξενοδοχεία της Πάτρας, για το...

    10 βασικά λάθη που κάνουμε με τα αυγά

    Λατρεύουμε τα αυγά για το πρωινό, το μεσημεριανό αλλά και για...

    Κατάσχεση «παγωμένων» ρωσικών περιουσιακών στοιχείων σχεδιάζει η Ε.Ε. ενόψει της ειρηνευτικής συμφωνίας λέει το Bloomberg

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση διερευνά πιο «επιθετικούς» τρόπους για να αποκτήσει πρόσβαση...

    «Θέλω να σου ξανακάνω μωρό»: Η influencer που γέννησε το παιδί του Μασκ αποκαλύπτει τα μηνύματά του

    Ο Έλον Μασκ] βρέθηκε μπλεγμένος σε μια ακόμη διαμάχη μετά την...
    Best Shop