Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2020» έρχεται τον Δεκέμβριο και αποκλειστικά στο MEGA. H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά, κρατώντας όμως αυτή τη φορά τις αποστάσεις.

Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας µουσικής βιοµηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές, δυνατές εκπλήξεις on stage και αποκλειστικό backstage υλικό. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή των «Mad Video Music Awards 2020», των μακροβιότερων μουσικών βραβείων, που προσαρμόζονται, εξελίσσονται και πρωτοπορούν, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια.

Οι φετινές απονομές των βραβείων όμως πρωτοτυπούν, καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Aυτή τη χρονιά µένουµε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε αποκλειστικά στο MEGA τη βράβευση των αγαπηµένων µας καλλιτεχνών.

Τα πιο ανατρεπτικά «Mad Video Awards και Music Acts» έρχονται στην απόλυτη μουσική εκδήλωση του 2020.

Η εντυπωσιακή Τάμτα on stage είναι η νικήτρια μαζί με τον Snik, για το «Best Video of The Year» με το τραγούδι “Senorita”

Ο κορυφαίος rapper Snik on stage, κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία του «Best Male Modern»

Ο Toquel ραπάρει στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020 και κερδίζει την πρωτιά για το «Best Hip Hop Urban Track» με το τραγούδι “Business”

Η Number One τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου σε ένα απόλυτο performance, μαζί με Marseaux και Solmeister! Κερδίζει το βραβείο «Best Female Adult»