Μάγδα Φύσσα: «Ο πόνος δεν περνά ποτέ»– «Όσοι βάζουν “πενθόμετρο” καλά θα κάνουν να το βουλώσουν»

    Ημερομηνία:

    Έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», μιλώντας για τον ατελείωτο πόνο της απώλειας, την αίσθηση της αδικίας και την οργή που νιώθει ακόμα και σήμερα.

    «Μαθαίνεις να ζεις με αυτό – Αλλά δεν περνά ποτέ»

    Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο χαμός του Παύλου άλλαξε τα πάντα στη ζωή της, ακόμα και τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά: «Το άλλο μου παιδί και τα εγγόνια μου έχουν χάσει πολλά, γιατί δεν είσαι πια η ίδια. Αυτό που μας κρατάει ακόμα είναι ο δυνατός πόνος – και η ενότητα».

    «Το μόνο που θέλω είναι τον Παύλο μου»

    Η Μάγδα Φύσσα εξήγησε πως ο μοναδικός τίτλος που έχει αποδεχτεί είναι αυτός της «Μάνας»: «Όλα μου λείπουν. Τον Παύλο μου θέλω… Ο μόνος τίτλος που δέχτηκα ήταν ο τίτλος ‘Μάνα’, γιατί αυτό ήμουν και αυτό θα είμαι πάντα».

    Oργή για τα Τέμπη – «Δεν έχουν υπολογίσει την αντίδραση του κόσμου»

    Η Μάγδα Φύσσα δεν δίστασε να σχολιάσει τις πρόσφατες κινητοποιήσεις για την τραγωδία των Τεμπών, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι οι αντιδράσεις των πολιτών δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν: «Το σύστημα που μας κυβερνά δεν μπορεί να μη δει την οργή του κόσμου. Πιστεύω πως φοβούνται. Δεν έχουν υπολογίσει την αντίδραση», είπε με νόημα.

    Αναφερόμενη στους συγγενείς των θυμάτων που θα βρεθούν σύντομα στη δικαστική αίθουσα, υπογράμμισε πως «θα έχουν απέναντί τους τους θύτες. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ».

    «Μου έμαθαν το μίσος »

    Μιλώντας για τα έντονα συναισθήματα που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια, η Μάγδα Φύσσα αποκάλυψε πως η δολοφονία του γιου της τη δίδαξε το μίσος: «Έχω νιώσει πολλές φορές μίσος και ακόμα νιώθω. Αυτό καταφέρανε, να γνωρίσω το μίσος που δεν το ήξερα», είπε.

    Όσο για τη δική της «μάχη», ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους: «Είμαστε εδώ, θα παλέψουμε μέχρι τέλους και είμαστε με όλα τα θύματα».

    Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στη νέα γενιά, την οποία χαρακτήρισε «πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ». «Η νέα γενιά ζει σήμερα το δικό της Πολυτεχνείο. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά τα παιδιά», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)

    Καλοκαίρι στο τραπέζι της παρέας σημαίνει να μοιραζόμαστε όμορφες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το ελληνικό παλάτι που επέλεξε ο Τζεφ Μπέζος για το γάμο του

    Η Βενετία γνωρίζει καλά πώς να γοητεύει τους ισχυρούς...

    Τραμπ: Πιθανή μια εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι πιστεύει πως...

    Νέο κρούσμα αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό στη Λάρισα – Είναι γιατρός που ήρθε σε επαφή με τον άτυχο κτηνοτρόφο

    Προβληματισμό προκαλεί η εμφάνιση του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό στην Ελλάδα. Το...