«Μαϊμού» γιατρός μοίραζε συνταγογραφήσεις φαρμάκων

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη ένας 62χρονος άνδρας και μία γυναίκα χθες Παρασκευή από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου στα Χανιά, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και προχωρούσε σε συνταγογράφηση φαρμάκων.

    Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και προέκυψε πως ο 62χρονος είχε στήσει την «επιχείρησή» του σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στην Κίσσαμο. Σε αυτό βρέθηκαν σημειώσεις με ονόματα ασθενών, φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατρικά εργαλεία και άλλα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομία στην ekriti.gr, η δράση τους είχε εξαπλωθεί και στις περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

    Η προανάκριση συνεχίζεται με τις πληροφορίες να λένε ότι μέχρι στιγμής, οι δύο συλληφθέντες που είχαν έρθει από την Αθήνα το τελευταίο διάστημα, εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο υποθέσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    Οι 8 τοξικές συνήθειες των γονέων που μεγαλώνουν δυστυχισμένα παιδιά

    Κανένας γονέας δεν έχει πρόθεση να μεγαλώσει παιδιά που θα είναι δυστυχισμένα και δεν...

    Πάτρα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

    Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα σήμερα το...

    Ερωτευμένοι, αλλά δεν τα βρίσκετε στο κρεβάτι; Μυστικά για να γίνει το σεξ καλύτερο

    Θα περίμενε κανείς πως ο έρωτας θα μπορούσε να...