Μακελειό στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο 72χρονος ύποπτος – Mεσίστιες οι σημαίες έως την Πέμπτη

    Ημερομηνία:

    Ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού στην Καλιφόρνια το σεληνιακό νέο έτος είναι νεκρός, φαίνεται πως αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε χθες Κυριακή η αστυνομία του Λος Άντζελες.

    BOOKTICKETS

    «Ο ύποπτος έφερε τραύμα από σφαίρα και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου», δήλωσε ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα, περιγράφοντας το ανθρωποκυνηγητό που έλαβε τέλος με μια πιστολιά προερχόμενη από το λευκό φορτηγάκι του φερόμενου ως δολοφόνου.

    Ο ύποπτος κατονομάστηκε ως Χου Καν Τραν, 72 ετών.

     

    «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν υπάρχει κανένας άλλος ύποπτος» για τη σφαγή, διευκρίνισε ο κ. Λούνα, προσθέτοντας ότι το κίνητρο της επίθεσης στη Μόντερεϊ Παρκ η οποία στοίχισε τη ζωή σε δέκα ανθρώπους δεν είναι σαφές ως αυτό το στάδιο.

    «Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Οι ερευνητές ανθρωποκτονιών εργάζονται νυχθημερόν για να συγκεντρώσουν επιπλέον πληροφορίες και να εξακριβώσουν το κίνητρο αυτού του εξαιρετικά τραγικού συμβάντος», είπε ο σερίφης Λούνα.

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε παράλληλα εντολή οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια να κυματίζουν μεσίστιες σε απότιση φόρου τιμής στα θύματα του μακελειού ως τη δύση του ηλίου την Πέμπτη, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια είναι η μέρα που οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ

    Ενδεχομένως να το έχετε ήδη παρατηρήσει, αλλά μέσα στους...

    Πάτρα: «Αγκάθι» το κτιριακό στα Δικαστήρια

    Η έλλειψη αιθουσών στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας αποτελεί...

    Έξι top οφέλη του σεξ στην υγεία

    Δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι το...

    Τα ζώδια που λατρεύουν το σεξ

    Το ότι σας αρέσει κατά καιρούς να δοκιμάζετε νέα...