Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»

    Ημερομηνία:

    Για το επεισόδιο με την συνεργάτιδά του που προκλήθηκε στη Βουλή χθες, Παρασκευή (21.02.25) μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το Σάββατο, ο Δημήτρης Μάντζος έκανε λόγο για «έντονη διαφωνία» με μια συνεργάτιδά του, η οποία λιποθύμησε και χτύπησε.

    «Πράγματι υπήρξε μία πολύ έντονη διαφωνία και συνομιλία με συνεργάτιδα υπάλληλο της Βουλής στο γραφείο μου.

    Εξαιτίας ακριβώς της έντασης και επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας της συγκεκριμένης υπαλλήλου, υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο, χτύπησε ευτυχώς πάνω στην πόρτα και όχι σε κάποιο έπιπλο», σημείωσε ο ίδιος.

    Και συνέχισε: «Δεν είχε επιπλοκή στην υγεία της, δεν είχε χτυπήσει περισσότερο η κοπέλα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που έτρεξαν και υπήρξε αυτή η κινητοποίηση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...