Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ανάρτησή της για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο – «Υπερηφάνεια»

    Ημερομηνία:

    «Περήφανη» δήλωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη για την ιστορική ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Η κυρία Γκραμπόφσκι συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μαζί με τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία.

    Η σύζυγος του πρωθυπουργού, σχολίασε με ανάρτησή της στο Instagram την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, γράφοντας «υπερηφάνεια». «Στην Πολιτεία του, ο Πλάτων προτείνει οι γυναίκες να μοιράζονται την εξουσία και όλες τις προκλήσεις με τους άνδρες, όπως και τη στρατιωτική θητεία. Όποιο κράτος δεν αξιοποιεί τις γυναίκες, δαπανά το ήμισυ των πόρων του, έλεγε. Ως γιος, πατέρας, αδελφός ισχυρών γυναικών, συμφωνώ απόλυτα μαζί του» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη.

     

    Νωρίτερα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία των δύο τους με τους Τζο και Τζιλ Μπάιντεν, ευχαρίστησε και τους δύο «για την ζεστή φιλοξενία και την όμορφη συζήτηση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών αναλαμβάνει τη Γενική Συνέλευση CIOFF 2026 – Διπλή διάκριση στη Λάρισα

    Το τριήμερο 20-23 Νοεμβρίου 2025 εκπρόσωποι του Λυκείου των Ελληνίδων-Παράρτημα Πατρών...

    Νέες διακρίσεις για του αθλητές του ΙΟ Πατρών

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα...

    Eurostat: Αυξήθηκε 22% το κατά κεφαλήν εισόδημα στην ΕΕ από το 2004, μειώθηκε μόνο σε Ελλάδα και Ιταλία

    Μεταξύ 2004 και 2024, το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα των νοικοκυριών στην Ευρωπαϊκή...

    Πάτρα: Στον ανακριτή ο 63χρονος γνωστός επιχειρηματίας με το χασίς! Γιατί αφέθηκε ελεύθερος! Τι έγινε με τον γιο του

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Πατρινός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης...