Μαρία Αναστασοπούλου και Μάρα Ζαχαρέα μαζί στην παραλία

    Ημερομηνία:

    Η Μάρα Ζαχαρέα εδώ και πολλά χρόνια δεν εγκαταλείπει το νησί της, την Πάρο, όπου διατηρεί και το οικογενειακό εξοχικό.

    Πριν λίγες μέρες είχε και μία τυχαία συνάντηση με τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου. Και η φωτογραφία που έβγαλαν μαζί είχε και ένα τρυφερό μήνυμα.

    maria3_0.jpg

    ICECAP

    Με τις καλύτερες ευχές της

    Η Μαρία Αναστασοπούλου τις τελευταίες ημέρες κάνει μία περιοδεία στην Ελλάδα για εκπομπές από την επαρχία με το έτερο ραδιοφωνικό της ήμισυ στον ΣΚΑΙ, τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι και ο σύντροφός της.

    Ενδιάμεσα ωστόσο των εκπομπών βρέθηκε για ένα διήμερο στην Πάρο και εκεί συναντήθηκε στην παραλία με την Μάρα Ζαχαρέα. Με τα μπικίνι τους και οι δύο μας χάρισαν μία τρυφερή και φωτογραφία, όπου η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του δελτίου του Star, της έδωσε διπλές ευχές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Ζευγαρώματα” στο Επίκεντρο+

    «Ζευγαρώματα» βασισμένο στο έργο “ΠΑΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ” του Νικολάι Γκόγκολ στις  8...

    Οδοιπορικό 160 χρόνων στην ιστορία της Πάτρας

    Ο Νίκος Τζανάκος παρουσιάζει το έκτο του βιβλίο με...

    ΑΧΑΪΑ: Σήμερα η δίκη για την παραλία της Καλόγριας

    Συναγερμός στην Αχαΐα, τόσο σε συλλόγους όσο και στην...