Μαρία Ιωαννίδου: Έχω πέσει θύμα βιασμού και από την οικογένεια και από τη δουλειά – Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε

    Ημερομηνία:

    Για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία ως θύμα βιασμού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Με αφορμή το ελληνικό #MeToo και τις θέσεις της -που συχνά προκαλούν αντιδράσεις- για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο θεωρεί σπουδαίο ηθοποιό και ότι «κακώς βρίσκεται στη φυλακή» η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιατικα;».

    «Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου. Σε ερώτηση για το πώς το αντιμετώπισε, είπε: «Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου».

    Μάλιστα στο τέλος υπογράμμισε την υποστήριξή της στις γυναίκες του ελληνικού #MeToo που έχουν μοιραστεί δημόσια τον εφιάλτη που έζησαν, λέγοντας «εγώ με τα κορίτσια είμαι, εννοείται».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τότε κάνει έναρξη το Χιονοδρομικό κέντρο Καλάβρυτων-Δείτε τις εκδηλώσεις

    Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με ανακοίνωση του κάνει γνωστό...

    Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

    Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας...

    Οι Πατρινοί που έκαναν πάρτι για να ενισχύσουν την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου

    Μια μοναδική βραδιά, με ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό, έζησαν πριν...

    Απο την Κωστάντζα της Ρουμανίας στην Πάτρα

    Η Πάτρα θα είναι μία απο τις πόλεις που...