Μαρία Καρλάκη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου»

    Ημερομηνία:

    Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε στο αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου μίλησε η Μαρία Καρλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    «Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα μπαμ. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ έτρεξα να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε έχει καεί όχημα.

    Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω αυτό το φόβο (για γυναικοκτονία). Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου. Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου» δήλωσε η Μαρία Καρλάκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto...

    Πάτρα: Έκανε τατουάζ τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3/

    Προσοχή στη νέα ταυτότητα: Η παγίδα που μειώνει τη διάρκεια από 10 χρόνια σε 1

    Η έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον και αρκετές απορίες....

    Πάτρα: Τι συμβαίνει με τους γεμάτους κάδους; Τι απαντά ο Δήμος

    Η φωτογραφία που βλέπετε ελήφθη την περασμένη Τετάρτη (βραδινές...