Μαρινάκης: «Άθλιος φασισμός» η επίθεση Πολάκη στον Σαββόπουλο

    Ημερομηνία:

    «Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση», αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

    Και επισημαίνει: «Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

    Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω, είτε της κάτω πλατείας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...