Μάριος Τζαβίδας: Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 21 του – «Δεν θέλω να διατρέξω κανέναν μελλοντικό κίνδυνο»

    Ημερομηνία:

    Ο 21χρονος επιθετικός, Μάριος Τζαβίδας, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ώστε να μην διατρέξει κάποιον κίνδυνο.

    Πρώην παίκτης του Ατρομήτου (42 ματς/2 γκολ), ο οποίος αγωνίστηκε και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, είχε τεθεί εκτός δράσης από το καλοκαίρι του 2023, εξαιτίας καρδιακών αρρυθμιών.

    «Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισα μια πρόκληση σχετικά με το μέλλον μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής , που με οδήγησε τελικά να πάρω μια σημαντική απόφαση. Μετά από εξέταση όλων των επιλογών, αποφάνθηκε ότι το πιο σωστό θα ήταν να απομακρυνθώ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Η οικογένεια μου και εγώ πιστεύουμε πως το καλύτερο για εμένα θα ήταν να μην διατρέξω κανέναν απολύτως μελλοντικό κίνδυνο.

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, από τον Παναθηναϊκό έως τον Ατρόμητο, από τους παίχτες έως τους φροντιστές, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές καθώς και όλα τα προπονητικά staff τα οποία είχα όλα αυτά τα χρόνια στις υποδομές της Εθνικής Ομάδας. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα και έμαθα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τις φιλίες που έκανα τις οποίες θα έχω μια ζωή . Σας ευχαριστώ για όλα».

     

     

    Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του, Σπύρος, σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 20 του, εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6.000 θανατώσεις στη Δυτ. Αχαΐα, 110.000 απώλειες στη Θράκη: Η ευλογιά τινάζει την κτηνοτροφία

    Η επιδημία που σαρώνει την κτηνοτροφία-Η ευλογιά αιγοπροβάτων απειλεί να γονατίσει...

    Νέο master plan ανάπτυξης για το λιμάνι Ηρακλείου – Ο Όμιλος Grimaldi προχωρά σε επενδύσεις δεκαετίας

    Τουριστικός σταθμός για την κρουαζιέρα, κόμβος εμπορίου και πύλη ανάπτυξης...

    Στο σφυρί σπίτια και επιχειρήσεις οφειλετών της εφορίας – Ξεκινά νέο κύμα πλειστηριασμών

    Νέος γύρος με… «σφυριά» για ακίνητα οφειλετών ξεκινάει σύντομα, καθώς...