Market Pass: Ξεκινά η δεύτερη φάση της καταβολής

    Ημερομηνία:

    Μέρα πληρωμής είναι σήμερα για τους δικαιούχους του Market Pass 2, ωστόσο όχι για όλους.

    Σήμερα θα καταβληθεί το market pass σε όσους έκαναν αίτηση μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά και οι δικαιούχοι του Market Pass 1, που δε χρειαζόταν να ξανακάνουν αίτηση.

    Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 26 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

    Για τους δικαιούχους των οποίων δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωσή από τη Φορολογική Διοίκηση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

    Όσοι λοιπόν έχουν κάνει αίτηση μέχρι 25 Σεπτεμβρίου θα πληρωθούν σήμερα. Θα πρέπει να αναμένουν τα ποσά που τους αναλογούν, μετά το μεσημέρι, είτε στην ψηφιακή κάρτα, είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

    Υπενθυμίζεται πως η ενίσχυση είναι στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών (έως 1.000 ευρώ) και ξεκινά από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...

    Η Angela White στις διακοπές της με σκάφος στο Αιγαίο Πέλαγος

    Η Angela White καυτή στις διακοπές της με σκάφος...