Μάρκος Σεφερλής: Θέλω να κάνω τον κόσμο να γελάει

    Ημερομηνία:

    Ο ηθοποιός παρουσιάζει τη νέα του δουλειά στο Δελφινάριο από Τρίτη έως Κυριακή. «Υπάρχουν παιδάκια που με αγκαλιάζουν και κλαίνε από συγκίνηση. Με βλέπουν στην τηλεόραση και δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι αληθινός» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια οικογένεια».

    «Όταν υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο με σχόλιο από λίγους, γιατί ο κόσμος έχεις επιλέξει. Το θέατρο είναι γεμάτο, ο κόσμος βλέπει συνέχεια τις επαναλήψεις. Εγώ μιλάω με πράξεις. Κάνω αυτό που αγαπάω και έχει επιτυχία. Και σαν άνθρωπος κάνω πράξεις και δείχνω ποιος είμαι και πώς στέκομαι δίπλα στους συνανθρώπους μου» σχολίασε ο ίδιος για την κριτική που δεχτεί.

    «Σαν καλλιτέχνης θέλω να είμαι κοντά στους ανθρώπους που έχουν το γέλιο. Βλέπω παιδιά σε καροτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας και κατεβαίνω και τους αγκαλιάζω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με στεναχωρεί που κάποιοι θέλουν να στερήσουν αυτή τη χαρά στους ανθρώπους που έχουν κάνει την επιλογή τους» συνέχισε ο Μάρκος Σεφερλής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΙΓΙΟΥ: Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της υπεξαίρεσης

    Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης ∆ίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων θα τεθεί...

    Οι χρήστες των social media είναι «αγελάδες για άρμεγμα»

    Τη σχέση κέρδους και εθισμού για τα social media...

    Δουλεύουμε πολύ, παράγουμε λίγο – Η παγίδα της φθηνής εργασίας

    Η αύξηση του χρόνου εργασίας ως λύση εκτάκτου ανάγκης...