“Μας είπε οτι δεν ξέρει τίποτα”- Σε σοκ οι συγγενείς του ιερέα που κατηγορείται οτι ασέλγησε σε 12χρονο

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 40χρονου Ιερέα που συνελήφθη χθες Παρασκευή το απόγευμα από τις Αρχές για ασέλγεια εις βάρος ενός 12χρονου αγοριού, στο Ναύπλιο.

    «Το παιδί, μας είπε ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει ο ηλικιωμένος πατέρας του ιερέα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του φέρεται να έστειλε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις τους στο messenger του ανήλικου αγοριού και ότι κατηγορείται για ασέλγεια.

    Όπως αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου συλληφθέντα, «τον πήρε χθες η αστυνομία. Όταν τον έπαιρναν, αυτό που μας είπε το παιδί μας ήταν ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα. Μου είπε ότι θα βρουν μετά τι έγινε».

    Ο ιερέας συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 12χρονου αγοριού έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, καθώς βρήκε στο messenger του παιδιού του το βίντεο που έστειλε ο ρασοφόρος. Από τη φωνή στο βίντεο, αναγνωρίστηκε ο 40χρονος και συνελήφθη για ασέλγεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ψάχνουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Δήμος για την συγκέντρωση της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου (Φωτό)

    Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής: Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων εργατικών...

    Κυψέλη: Στη φυλακή οδηγείται η 16χρονη για την επίθεση με μαχαίρι σε συμμαθήτριά της

    Τον δρόμο που οδηγεί στη φυλακή, έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας, στη...

    Χειμωνιάτικα Χριστούγεννα σε Πάτρα και Αχαϊα: Βροχές και χιόνια στα ορεινά μετά τις 23 Δεκεμβρίου (Ηχητικό)

    Σε τροχιά χειμωνιάτικου καιρού μπαίνει η χώρα τις τελευταίες...

    Eurovision 2026: Η απόφαση της Αυστρίας για τις σημαίες, τις αποδοκιμασίες και τα τεχνητά χειροκροτήματα

    Η Αυστρία ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ενόψει της Eurovision...