Μαθητές μέθυσαν σε σχολικό πάρτι – Τρεις χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια

    Ημερομηνία:

    Μία ακόμα περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές της Κρήτης.

    Πιο συγκεκριμένα, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, τρεις ανήλικοι μαθητές, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 14, 16 και 17 ετών με συμπτώματα μέθης στο Ηράκελιο της Κρήτης.

    Οι τρεις έφηβοι διασκέδαζαν σε χοροεσπερίδα που είχε διοργανώσει το σχολείο τους σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαράς, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ.

    Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας περιέθαλψαν τα παιδιά και τους πρόφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ευτυχώς δεν χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία.

    Οι αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και λίγο αργότερα, συνελήφθη ο 52χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου.

    Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι τρεις μαθητές είχαν πρόσβαση σε αλκοόλ το οποίο και κατανάλωσαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...