Μαθήτρια δημοτικού πήγε στο σχολείο με κουζινομάχαιρο – Ήθελε να σκοτώσει σημαιοφόρο και παραστάτες

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του MEGA, μια 11χρονη μαθήτρια έφερε στο σχολείο μαχαίρι δύο μέρες πριν από την 28η Οκτωβρίου.

    Σύμφωνα με το MEGA, ένας μικρός μαθητής ενημέρωσε το δάσκαλο του ότι η συμμαθήτριά του είχε φέρει στο σχολείο μαχαίρι. Μόλις ο δάσκαλος κοίταξε στην τσάντα του παιδιού διαπίστωσε ότι όντως υπήρχε ένα μαχαίρι και μάλιστα κουζινομάχαιρο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς και η παιδοψυχολόγος του σχολείου, ενώ το κορίτσι φαίνεται να είπε μέσα στην τάξη ότι είχε σκοπό να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της παρέλασης.

    Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και στην πραγματικότητα ήταν ένα αστείο μεταξύ του παιδιού και δύο συμμαθητριών της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Το Κράτος Δικαίου και ο Πολιτισμός ως Παράγοντες Ανάπτυξης»

    «Το κράτος δικαίου ως παράγοντας επιτάχυνσης της αναπτυξιακής διαδικασίας» συζητήθηκε...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις εκλογές στη ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: «Ενωμένοι, προχωράμε!»

    Σεδήλωσή της για τις εσωκομματικές εκλογές, η τ. Υφυπουργός...

    Στράτος Αγρινίου: Άλογο ψυχορραγεί στην άκρη της εθνικής οδού – Τραγικές εικόνες

    Σπαρακτική είναι η εικόνα ενός τραυματισμένου αλόγου που από...