Ματίνα Παγώνη: «Το θέμα των μεταμοσχεύσεων είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να μιλάμε με στοιχεία»

    Ημερομηνία:

    Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον συνήγορο της Ρ. Πισπιρλιγκου, τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

    Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που έθεσε ο κ. Κούγιας στον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, άφησε υπόνοιες ότι στέλνει όργανα παιδιών σε νοσοκομεία του εξωτερικού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο του κ. Ηλιάδη, όσο και των επίσημων φορέων του υπουργείου Υγείας, το οποίο, μέσω του Θάνου Πλεύρη, έσπευσε να στηρίξει τον γιατρό.

    Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σχετικά με το θέμα στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ανέφερε: «Τα δικαστήρια θα πάρουν τις αποφάσεις με βάσει τα δεδομένα των καταθέσεων και της λειτουργίας του κάθε νοσοκομείου που ήταν το κάθε παιδί. Όλα είναι καταγεγραμμένα και υπογεγραμμένα, κανένας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει».

    Φλίγκος

    Σχετικά με το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων η κα. Παγώνη είπε ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο και σημαντικό θέμα «και πρέπει να μιλάμε με στοιχεία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

    GLEARNET

    Και τόνισε η κα. Παγώνη ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να φθάσει στα επίπεδα του εξωτερικού και η Ελλάδα στο ζήτημα των μεταμοσχεύσεων.

    Η κα. Παγώνη επίσης υπογράμμισε ότι η θέση του υπουργού Υγείας ήταν σωστή.

    Συγκεκριμένα ανέφερε η κα. Παγώνη για την παρέμβαση του κ. Πλεύρη: «Οφείλει ο υπουργός να παρέμβει και να υπερασπιστεί τους γιατρούς του ΕΣΥ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...