Μαύρη χήρα δάγκωσε γυναίκα – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Η γυναίκα βραδινές ώρες Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με φρικτούς πόνους, χωρίς να γνωρίζει από τι είδους έντομο δέχθηκε το τσίμπημα. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών άρχισε άμεσα η διερεύνηση.

    Οι γιατροί τόσο από την εικόνα που αντίκρισαν όσο και από τις εξετάσεις στην οποία υπέβαλαν τη γυναίκα, έκριναν ότι δέχθηκε «επίθεση» από την αράχνη που αποκαλείται«μαύρη χήρα».

    Για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού ήταν επιβεβλημένη η χορήγηση κατάλληλου αντίδοτου. Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του αντιοφικού ορού, χορηγείται μόνο στα νοσοκομεία αναφοράς γι’ αυτό και η 65χρονη από τις Παπαδάτες που, από τη μια στιγμή στην άλλη μπήκε σε περιπέτεια, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

    Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, στην Πάτρα όπου το τσίμπημα δέχθηκε μωρό 10 μηνών, στην Αμφιλοχία (σε 16 μηνών κοριτσάκι) αλλά και στη Μανωλάδα.

    Μαύρη χήρα δάγκωσε γυναίκα - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου
    sinidisi

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ ΝΔ: Σαράντα μέρες χωρίς τον Γιάννη Μπαλασόπουλο

    Η Νέα Δημοκρατία τιμά τον αείμνηστο Αντιδήμαρχο.   Από την Διοικούσα...

    Γιατί δεν συμφέρει η σύνταξη μετά τα 40 έτη εργασίας – Ποιοι θα ωφεληθούν από το νέο σύστημα

    Οσοι έχουν συμπληρώσει 40 έτη ασφάλισης συμφέρει να αποχωρήσουν άμεσα, γιατί...

    Το ξέσπασμα του 25χρονου μέσα από τη φυλακή: «θα προτιμούσα να καώ εγώ από το να κάψω ένα δέντρο»! Τι λένε οι γονείς του

    Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται...

    Νέος Κανονισμός: Πότε και πως θα κλείνουν τα μικρόφωνα στη Βουλή

    Αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να περιοριστούν οι… απείθαρχοι...