Μαύρη χήρα δάγκωσε γυναίκα – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Η γυναίκα βραδινές ώρες Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με φρικτούς πόνους, χωρίς να γνωρίζει από τι είδους έντομο δέχθηκε το τσίμπημα. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών άρχισε άμεσα η διερεύνηση.

    Οι γιατροί τόσο από την εικόνα που αντίκρισαν όσο και από τις εξετάσεις στην οποία υπέβαλαν τη γυναίκα, έκριναν ότι δέχθηκε «επίθεση» από την αράχνη που αποκαλείται«μαύρη χήρα».

    Για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού ήταν επιβεβλημένη η χορήγηση κατάλληλου αντίδοτου. Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του αντιοφικού ορού, χορηγείται μόνο στα νοσοκομεία αναφοράς γι’ αυτό και η 65χρονη από τις Παπαδάτες που, από τη μια στιγμή στην άλλη μπήκε σε περιπέτεια, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

    Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, στην Πάτρα όπου το τσίμπημα δέχθηκε μωρό 10 μηνών, στην Αμφιλοχία (σε 16 μηνών κοριτσάκι) αλλά και στη Μανωλάδα.

    Μαύρη χήρα δάγκωσε γυναίκα - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου
    sinidisi

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

    Εκεί γύρω στην ηλικία των 50, οι περισσότεροι κοινοί...

    Σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν νέες μονάδες και Εργαστηριακά Κέντρα

    Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τοπικών κοινοτήτων και της ισότιμης πρόσβασης...

    Έκθεση-σοκ για την κινεζική αγορά EV: μόνο 15 μάρκες θα επιβιώσουν ως το 2030

    Μόνο 15 από τις 129 μάρκες οχημάτων που πωλούν σήμερα ηλεκτρικά και...

    Καλοκαίρι χωρίς Γερμανούς τουρίστες – Η ύφεση εμποδίζει 1 στους 5 να πάει φέτος διακοπές

    Με την οικονομία της Γερμανίας να διανύει μια άνευ προηγουμένου τρίτη χρονιά...