Μαζί και στον θάνατο ζευγάρι ηλικιωμένων

    Ημερομηνία:

    Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού ηλικιωμένων που διέμεναν μόνιμα στο Καινούργιο.

    Το Σάββατο το απόγευμα ο σύζυγος ηλικίας 88 ετών υπέστη επεισόδιο στην οικία τους και λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγός του ηλικίας 74 ετών κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες.

    Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν το ζευγάρι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου. Όπως διαπιστώθηκε, η σύζυγος ήταν νεκρή, ενώ ο σύζυγος εισήχθη σε κλινική για νοσηλεία.

    Την Κυριακή το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Στούμπου, ενώ πριν ακόμη στεγνώσουν έπρεπε να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν, και την απώλεια του 88χρονου που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο καθώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, τρεις ημέρες αργότερα.

    Ο επίλογος στο τραγικό παιχνίδι της μοίρας θα γραφτεί αύριο το πρωί με την εξόδιο ακολουθία του συζύγου, Δημητρίου Θ. Στούμπου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Καινούργιο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Παναγιώτη Βασιλείου – “Εφυγε” στα 28

    ΚΗΔΕΙΑ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ( ΕΤΩΝ 28 ) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΜΕ ΤΗΝ...

    Πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη – Η ανάρτηση στα social media

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media...

    Τριντό: Ο Καναδάς θα ανταποδώσει τους δασμούς στις ΗΠΑ

    Ο Καναδάς θα εφαρμόσει τελωνειακούς δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα από σήμερα,...
    Best Shop