«Μαζί με τους Μπλε» την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Διακοπτό – Διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ, συνεχίζει το ξεχωριστό καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα, «Μαζί με τους Μπλε», την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:30, στον Σταθμό του Διακοπτού, του Δήμου Αιγιαλείας.

    Οι «Μπλε», με επτά albums και ένα διπλό bestoff στο ενεργητικό τους, με πολλά τραγούδια που είναι πλέον διαχρονικά, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο ιδιαίτερος τρόπος τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη και εκρηκτική παράσταση. Στις αποσκευές τους θα έχουν τραγούδια αγαπημένα όπως, «Τον ίδιο το θεό», «Δεν θέλω να μιλάς», «Πιάνω φωτιά», «Εσύ δεν ζεις πουθενά», «Φοβάμαι» καθώς και άλλες επιτυχίες, τραγούδια που άφησαν ιστορία και ξυπνούν μνήμες από τα νεανικά μας χρόνια.

    Στόχος της ΠΔΕ όλοι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, να μπορέσουν να απολαύσουν ξεχωριστές βραδιές με μερικούς από τους πιο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες σε συναυλίες και εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...