Με 2 μετάλλια επέστρεψε από την Φλώρινα ο Αχαϊκός Σύλλογος Ξιφασκίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος»

    Ημερομηνία:

    Με 2 μετάλλια επέστρεψε από την Φλώρινα ο Αχαϊκός Σύλλογος Ξιφασκίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας «Εις μνήμην Μάκη Ρόμπη» στις 20 Οκτώβρη.

    Εξαιρετικές εμφανίσεις για τις αθλήτριες του Αχαϊκού Συλλόγου στους Αγώνες Ανάπτυξης (U10).
    Η Μαραγκού Αλκμήνη κατέλαβε την 2η θέση και ανέβηκε στο βάθρο με την συναθλήτρια της, Πετροπούλου Λυδία, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

    Στην κατηγορία U13, η Παπαναγοπούλου Άννα κατάφερε να προκριθεί στις 8 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

    Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν στη κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

    Αναλυτικά:

    Πετρόπουλος Παύλος 24ος
    Παπαναγόπουλος Χαράλαμπος 26ος
    Μαραγκού Δήμητρα 13η
    Πολυχρονοπούλου Αλεξάνδρα 15η

    Ο προπονητής του Αχαϊκού Συλλόγου, Λεβαντίδης Χάρης, ανέφερε ότι:
    «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών μου, καθώς και για την αγωνιστικότητα αλλά και το ήθος τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Η χρονιά είναι μεγάλη, έχουμε μπροστά μας αρκετούς αγώνες για τους οποίους προετοιμαζόμαστε, και ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υποβρύχιο και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέψιμα για το κοινό στο λιμάνι της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πολιτείας», το λιμάνι της...

    Το κορίτσι του Καλημέρη θα λέει… καλημέρα με τον Λιάγκα

    Η νέα αγαπημένη του Τζώνη Καλημέρη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα! Αλλο ένα όνομα...

    Φουσκώνουν τα νούμερα, φουσκώνει και ο Τάιλερ! Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο!

    Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο! Το ζεύγος Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ είναι φανατικοί της...