Με 28 παίκτες η αποστολή της Παναχαϊκής για Καλαμάτα

    Ημερομηνία:

    Ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής ενόψει του σημερινού φιλικού αγώνα με τη Καλαμάτα στο γήπεδο της Αγυιάς.

     

    Συνολικά η αποστολή αποτελείται από 28 παίκτες και σε αυτούς ξεχωρίζει η επιστροφή του Λαρέα μετά από καιρό και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ εκτός είναι μόνο ο Μυτίδης.

     

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα (16/9 – 17:30 – Panachaiki TV).

     

    Ο  προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους: Χ. Θεοδωράκη, Κολοβούρη, Μικέ, Liporace, Silva, Ν. Karaklajic, P. Karaklajic, Αλεξόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Λιμάτσι, Κέρι, Μακρή, Λιοφάγο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Larrea, Λινάρδο, Carlos, Δ. Θεοδωράκη”.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop