Με χιούμορ αντιμετώπισε τον τραυματισμό του ο Πάνος Καμμένος – «40 χρόνια Kawasaki και τώρα καροτσάκι»

    Ημερομηνία:

    Πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Καμμένος είχε ένα τροχαίο με μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Με ανάρτησή του στο twitter, ο ίδιος ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι είχε χτυπήσει και είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

    Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πάντως διατηρεί το χιούμορ του. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    «40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι» δήλωσε o πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος χαριτολογώντας στην ανάρτησή του, φωτογραφίζοντας το πόδι του στο νοσοκομείο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο εξαιρετικός ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ Gene Gillette έρχεται από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

    Αποκλειστικά για να ερμηνεύσει τον μονόλογο "Αρτώ/Βαν Γκόγκ" σε σκηνοθεσία Ιόλης...

    Φαλάσαρνα: Ασυδοσία σε προστατευόμενη περιοχή με ξαπλώστρες και πάρτι πάνω στο κύμα

    Ασυδοσία στην προστατευόμενη περιοχή στα Φαλάσαρνα καταγγέλλεται αφού σύμφωνα με...

    Harry Styles: Λανσάρει σειρά με sex toys – Και το όνομα αυτής; «Pleasing Yourself»

    Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής του «Watermelon Sugar», Harry...

    Αχαΐα: Στις φλόγες τέσσερα Ι.Χ. σε δημοτικό πάρκινγκ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό πάρκινγκ...