Με προβληματισμό αντιμετωπίζει το click away ο εμπορικός κόσμος

    Ημερομηνία:

    Η κυβέρνηση αποφάσισε πως η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων θα παραμείνουν κλειστά την περίοδο των εορτών καταφεύγοντας στο «παράθυρο» του click away που όμως «αποτελεί συμπληρωματική μέθοδο και δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ολοκληρωμένη λειτουργία της αγοράς», σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

    Η προβληματική διαχείριση το δεύτερου κύματος της πανδημίας από την κυβέρνηση δεν επέτρεψε το άνοιγμα του λιανεμπορίου πριν από τις εορτές με το υπουργείο Ανάπτυξης να καταφεύγει σε ημίμετρα προκειμένου να υπάρξει μια «ανάσα» στις επιχειρήσεις.

    Έτσι, η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων θα παραμείνουν κλειστά την περίοδο των εορτών και θα υπάρχει η δυνατότητα μόνο της μεθόδου παραλαβής κατόπιν ραντεβού (click away) που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ολοκληρωμένη λειτουργία της αγοράς.

    Εξαίρεση αποτελούν τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και τα ΚΤΕΟ που πήραν το πράσινο φως για να ανοίξουν από τη Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συνάντηση με νέους πριν την παρουσίαση βιβλίου

    Πληροφορίες ανέφεραν ότι από χθες, ο κ. Τσίπρας είχε...

    Ένα έμμεσο αλλά αιχμηρό σχόλιο για τους πρώην προέδρους...

    Αχαΐα: Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος για δημόσια ανασφάλεια

    ΠΡΟΣ: Την κ.Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Εισαγγελία Πρωτοδικών...

    Ερυμανθος: Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα των έργων του Δήμου για το 2026

    Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την προώθηση της βιώσιμης...