Μεγάλη ύφεση κρουσμάτων στην Ευρώπη – Ανησυχία για την ινδική μετάλλαξη

    Ημερομηνία:

    Παραμένει ωστόσο η ανησυχία για την ινδική μετάλλαξη το προπύργιο της οποίας στην Ευρώπη βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία.

    Ειδικότερα, την τελευταία εβδομάδα καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν είναι στη λίστα των δέκα χωρών παγκοσμίως που έχουν τα περισσότερα ποσοστά νέων κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμό.

    Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αυτό οφείλεται εν μέρει στους εμβολιασμούς καθώς περίπου το 37% των ενηλίκων έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση σε όλη την ΕΕ.

    Φλίγκος

    Πτώση έχει σημειωθεί και στους θανάτους με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Βελγίου που χτυπήθηκε ανελέητα από τον ιό: πλέον οι θάνατοι λόγω κοροναϊού είναι μόλις 15 κάθε μέρα ενώ οι συνολικοί από την αρχή της κρίσης είναι κοντά στις 25.000.

    GLEARNET

    Ευρωπαϊκή πηγή ανέφερε στο MEGA ότι ανησυχία παραμένει η ινδική μετάλλαξη, καθώς η βάση της είναι στη Μεγάλη Βρετανία, όπου αντιπροσωπεύει το 50%-75% όλων των νέων μολύνσεων.

    Γερμανία και Γαλλία προς το παρόν έχουν επιβάλει καραντίνα στους Βρετανούς τουρίστες ενώ αντίθετα ο ευρωπαϊκός νότος που βασίζεται στον τουρισμό έχει ανοίξει τις πύλες στους Βρετανούς.

    TA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρήνος για γνωστό έμπορο που “έχασε τη μάχη” σε Νοσοκομείο της Πάτρας – φωτό

    Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η κοινωνία του...

    Ο ρόλος της ενυδάτωσης στην υγεία του δέρματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%ac%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4/

    Ο Ιησούς έρχεται: Viral προφητεία στο TikTok για την Αρπαγή και το τέλος του κόσμου σήμερα

    Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται στην υστερία που έχουν...

    Η Alena Omovych με διάφανα εσώρουχα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Μύκονο

    Η Alena Omovych με διάφανα εσώρουχα σε δωμάτιο ξενοδοχείου...