Μέγκαν Μάρκλ: «Πρέπει να υπήρξε απίστευτα κακιά και ζηλόφθονη απέναντι στην Κέιτ» – Νέες αποκαλύψεις «φωτιά»

    Ημερομηνία:

    «Πρέπει να είναι εξαιρετικά κακιά και ζηλόφθονη η Μέγκαν απέναντι στην Κέιτ» αναφέρει η Βρετανή δημοσιογράφος και εξειδικευμένη συγγραφέας, Ίνγκριντ Στιούαρτ, σε συνέντευξη της στην Telegraph, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως η Δούκισσα του Σάσσεξ , Μέγκαν Μάρκλ, «νόμιζε ότι θα γινόταν πριγκίπισσα και θα διέμενε στο παλάτι του Ουίνδσορ.

    Αντ’ αυτού η μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν, πρωτίστως είχε εμμονή με το σπίτι στο Νότινγχαμ, που ο Χάρι συνήθιζε να αποκαλεί “my hovel” εννοώντας κάτι μεταξύ αγάπης και σπιτιού, ενώ εκεί ζούσαν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ.

    Αν και η συγγραφέας δεν διαγράφει εντελώς την πιθανότητα μιας συμφιλίωσης, ισχυρίζεται ότι αυτή η απόσταση – τόσο φυσικά όσο και μεταφορικά, την κάνει να φαίνεται κάπως απίθανη.

    Τον Δεκέμβριο, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Telegraph ότι η Μέγκαν αισθανόταν ότι είχε μεγαλύτερο δικαίωμα να μιλάει από την Κέιτ σε ορισμένες εκδηλώσεις, επειδή ήταν μια «αυτοδημιούργητη γυναίκα». «Έμοιαζε να ένιωθε ότι είχε περισσότερο δικαίωμα να μιλήσει από την κουνιάδα της, η οποία είχε παντρευτεί στην οικογένεια ως άγνωστη, ενώ η Μέγκαν θεωρούσε τον εαυτό της ως φιλάνθρωπο που μπορούσε να διδάξει στους βασιλείς για τη φιλανθρωπία».

    Η Μέγκαν φέρεται να ήταν ανήσυχη με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας που είναι τα ανώτερα βασιλικά μέλη στην ιεραρχία του παλατιού όταν εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια. Αυτό έγινε έντονα αντιληπτό κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ του Βασιλικού Ιδρύματος τον Φεβρουάριο του 2018, είπε μια πηγή, που ισχυρίστηκε ότι η ένταση μεταξύ των «Fab Four» ήταν «απτή».

    Η συγγραφέας Ίνγκριντ Στιούαρτ είπε στην Telegraph πως η Δούκισσα του Σάσεξ, «νόμιζε ότι θα γινόταν πριγκίπισσα και θα έμενε στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Νομίζω ότι δυσκολεύτηκε με το γεγονός ότι το Royal Foundation ήταν ήδη μια “καλοκουρδισμένη μηχανή” από τη στιγμή που έφτασε εκεί», ενώ συμπλήρωσε ότι η Μέγκαν δέχτηκε μια «χλιαρή» υποδοχή από τους «επίσημους» Γουίλιαμ και Κέιτ όταν η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι έγινε σοβαρή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...