Μελάς για την Μαιζώνος: «Αν σταματήσει η χρηματοδότηση, μπορεί να σταματήσει το έργο»

    Ημερομηνία:

    Μια αναλυτική εικόνα έδωσε  ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (Η/Μ) και Έργων Υποδομής Παναγιώτης Μελάς για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος αλλά και για τα υπόλοιπα έργα στην Πάτρα στον MAX FM και την Δήμητρα Μπαλαφούτη.

    Αναλυτικά:

    «Όταν γίνονται έργα λογικό να υπάρχουν παράπονα από τον κόσμο. Είναι έργα που έχουν προγραμματιστεί από την προηγούμενη περίοδο. Υπάρχει μια εκτεταμένη διαβούλευση με τους φορείς της πόλης.

    Το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο γιατί δεν έχουμε κλείσει όλα τα πεζοδρόμια. Η πεζοδρόμηση είναι ένα έργο-στολίδι για την πόλη.

    Να σημειώσουμε ότι έχει σταματήσει και η χρηματοδότηση. Αν δεν έχουμε χρηματοδότηση μπορεί να σταματήσει το έργο. Έχουμε σταματήσει τις ενεργειακές αναβαθμίσεις στα σχολεία και τα έργα στην περιοχή της Γούβας.

    Έχουμε στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό».

    Τέλος, τόνισε:

    «Κάθε κομμάτι του έργου που τελειώνουμε, δεν υπάρχει λόγος να μην το δίνουμε».

    Θυμίζουμε ότι είχαμε λήξη εργασιών στο τμήμα της Αράτου, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος. Αρκετά μετά τις προβλέψεις του χρονοδιαγράμματος που έκαναν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα αυτό περί τα τέλη Ιουλίου, οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν αρχές Σεπτέμβρη.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως η εξέλιξη αυτή θα ανακούφισε σε κάποιο βαθμό τους εκεί καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, που έβλεπαν την περιοχή τους μέσα στην σκόνη εδώ και 1,5 μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Klavdia στην λίστα των Under 30 του Forbes

    Η 23χρονη Klavdia με τη σαγηνευτική φωνή βρέθηκε μέσω της Panik...

    Άγριος ξυλοδαρμός κομμωτή στον Ωρωπό: Πέντε άτομα τον χτύπησαν με σφυριά στο κεφάλι

    Άγρια επίθεση από πέντε άτομα δέχτηκε κομμωτής στον Ωρωπό, με τους δράστες να τον...

    Πάτρα: Χειροπέδες σε καταστηματάρχη της Ηφαίστου! Εδινε ποτά σε ανήλικους

    Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε ιδιοκτήτη και υπεύθυνο καταστήματος, στην...

    Πάτρα: Ο κόμβος που θα αλλάξει το κυκλοφοριακό σε μεγάλη περιοχή

    Δηµοπρατήθηκε το έργο κατασκευής του Κόµβου Κ7, που θα...