Μελάς για την Μαιζώνος: «Αν σταματήσει η χρηματοδότηση, μπορεί να σταματήσει το έργο»

    Ημερομηνία:

    Μια αναλυτική εικόνα έδωσε  ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (Η/Μ) και Έργων Υποδομής Παναγιώτης Μελάς για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος αλλά και για τα υπόλοιπα έργα στην Πάτρα στον MAX FM και την Δήμητρα Μπαλαφούτη.

    Αναλυτικά:

    «Όταν γίνονται έργα λογικό να υπάρχουν παράπονα από τον κόσμο. Είναι έργα που έχουν προγραμματιστεί από την προηγούμενη περίοδο. Υπάρχει μια εκτεταμένη διαβούλευση με τους φορείς της πόλης.

    Το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο γιατί δεν έχουμε κλείσει όλα τα πεζοδρόμια. Η πεζοδρόμηση είναι ένα έργο-στολίδι για την πόλη.

    Να σημειώσουμε ότι έχει σταματήσει και η χρηματοδότηση. Αν δεν έχουμε χρηματοδότηση μπορεί να σταματήσει το έργο. Έχουμε σταματήσει τις ενεργειακές αναβαθμίσεις στα σχολεία και τα έργα στην περιοχή της Γούβας.

    Έχουμε στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό».

    Τέλος, τόνισε:

    «Κάθε κομμάτι του έργου που τελειώνουμε, δεν υπάρχει λόγος να μην το δίνουμε».

    Θυμίζουμε ότι είχαμε λήξη εργασιών στο τμήμα της Αράτου, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος. Αρκετά μετά τις προβλέψεις του χρονοδιαγράμματος που έκαναν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα αυτό περί τα τέλη Ιουλίου, οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν αρχές Σεπτέμβρη.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως η εξέλιξη αυτή θα ανακούφισε σε κάποιο βαθμό τους εκεί καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, που έβλεπαν την περιοχή τους μέσα στην σκόνη εδώ και 1,5 μήνα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Shopping για την ελίτ στο Μιλάνο: Γιατί η Via Montenapoleone είναι η κορυφή της παγκόσμιας πολυτέλειας

    Η Via Montenapoleone είναι ο απόλυτος προορισμός για πολυτελή ψώνια στο Μιλάνο....

    Στενεύει ο φορολογικός κλοιός για τους influencers

    Ελεγχοι νέου τύπου σε γνωστούς -και όχι μόνο- influencers πραγματοποιεί η Εφορία, χρησιμοποιώντας νέα «όπλα» που...

    Ο Πετράκος επικαλείται τον Πλάτωνα για την διακοπή κύησης

    Για το επίμαχο θέμα της διακοπής κύησης μίλησε και...
    Best Shop