Μένει στον Παναθηναϊκό ο πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης

    Ημερομηνία:

    Για τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Ράπτης ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

    Ακόμη πιο δυνατός αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ράπτη για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

    Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις με επικεφαλής σε αυτές τους Ανδρεόπουλο και Πανταλέοντα. Οι δύο τους δεν δυσκολεύτηκαν να αποσπάσουν το «ναι» από τον νεαρό αθλητή ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα.

    Για τον Ράπτη αυτό, σημαίνει ότι με την παραμονή του στην ομάδα θα επιστρέψει και στη φυσική του θέση, αυτή του ακραίου, μαζί με τους Πρωτοψάλτη και Ανδρεόπουλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών σε Πάτρα & Αχαΐα με δωρεά 1 εκατ.€

     Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει ως Ανάδοχος την Αποκατάσταση...

    «Ο Κος Αμιλκάρ» του Yves Jamiaque – Το Ρεφενέ στο θέατρο «Αγορά» (13-29 Νοεμβρίου 2025)

    Με τον «Κο Αμιλκάρ», που ανέβηκε για πρώτη φορά...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για το «Κλήμα Παυσανία» στο Παγκράτι Καλαβρύτων

    Αναφορά προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου...

    Furoshiki: Ο πιο οικολογικός τρόπος για να τυλίγουμε δώρα είναι ιαπωνικός

    Πρόκειται για το furoshiki, τα παραδοσιακά γιαπωνέζικα υφάσματα που...