Με μία περίεργη υπόθεση που είναι πιθανό να οδηγήσει στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ασχολούνται τα τελευταία 24ωρα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της Κυριακής όταν κάτοικοι του Μενιδίου είδαν έναν άνδρα να πέφτει από μπαλκόνι διαμερίσματος της περιοχής, θεώρησαν πως είναι κλέφτης και κάλεσαν τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου και βρήκαν τον άνδρα με καταγωγή από την Κολομβία να βρίσκεται στο έδαφος και να έχει τραυματιστεί στα πόδια. Όταν ξεκίνησαν να κινούνται προς το σπίτι από το οποίο έπεσε ο Κολομβιανός, παρατήρησαν έναν άνδρα να βγαίνει από τον χώρο με μία βαλίτσα στο χέρι.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άνδρα (έχει καταγωγή από την Κύπρο) και έψαξαν την βαλίτσα. Στο εσωτερικό της εντόπισαν μία λευκή σκόνη και ρούχα εμποτισμένα με μία άγνωστη ουσία. Παράλληλα στην κατοχή του Κύπριου βρέθηκε και ένα κλειδί αυτοκινήτου.
Ακολούθησαν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους κατά τις οποίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο και, μετά από έρευνα στο εσωτερικό του, βρήκαν ένα πιστόλι. Οι δύο άνδρες, ο Κολομβιανός και ο Κύπριος, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όμως, σε έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως η λευκή ουσία που είχε εντοπιστεί στην βαλίτσα δεν ήταν ναρκωτικά, κάτι που προκάλεσε σύγχυση στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η απάντηση δόθηκε μερικές ώρες αργότερα όταν, στον ίδιο δρόμο που βρίσκεται το διαμέρισμα από το οποίο έπεσε ο Κολομβιανός, οι αστυνομικοί εντόπισαν και άλλον άνδρα ο οποίος επίσης είχε πέσει από το μπαλκόνι του εν λόγω διαμερίσματος.
Πλέον πείστηκαν πως κάτι ύποπτο συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Επικοινώνησαν με εισαγγελέα, μπήκαν στον χώρο και διαπίστωσαν αμέσως πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα παρασκευαστήριο κοκαΐνης.
Συγκεκριμένα, όπως εξήγησαν στο protothema.gr καλά ενημερωμένες πηγές, στο διαμέρισμα βρέθηκαν διαλύτες καθώς και άσπρες φανέλες οι οποίες ήταν εμποτισμένες με κοκαΐνη. Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι ότι οι εμπλεκόμενοι έφερναν ρούχα με κοκαΐνη από την Κολομβία και στη συνέχεια αφαιρούσαν τα ναρκωτικά από τα ρούχα μέσω ειδικής διαδικασίας που γινόταν στο διαμέρισμα του Μενιδίου.
Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.