Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, ευχαριστώ όλους τους παίκτες»

    Ημερομηνία:

    Ο Ολυμπιακός συνόδευσε τη φιέστα του πρωταθλήματος με νίκη 4-2 εναντίον του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1. Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε έναν γενικό απολογισμό της σεζόν, ευχαριστώντας όλους τους παίκτες του, ενώ στάθηκε και στην κυριαρχία των ερυθρολεύκων στα ντέρμπι.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρολεύκων:

    Για το τι κρατάει και τι δεν κρατάει από το ματς: «Δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν μπήκαμε με ένταση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ένταση και κερδίσαμε το ματς. Για αυτό το λόγο θέλω να ξεχάσω το πρώτο ημίχρονο».

    ICECAP

    Για το πιο κομβικό ματς του πρωταθλήματος: «Θέλω να θυμάμαι όλα τα ματς, με τις καλές και τις κακές στιγμές που είχαμε, αλλά η σεζόν κατέληξε με την εκπλήρωση του στόχου μας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, καθώς καταφέραμε να είμαστε πρώτοι με διαφορά από τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο που είναι δυνατοί αντίπαλοι».

    Για την υπεροχή του Ολυμπιακού στα ντέρμπι: «Γενικότερα ξέραμε πώς να αντιμετωπίζουμε τα ντέρμπι. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική η εξήγηση, αλλά γενικότερα δείξαμε υπεροχή στο πρωτάθλημα και κυρίως στα πλέι οφ δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Ξεπεράσαμε και τα προβλήματα που είχαμε».

    Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης MVP: «Δεν μπορώ να ψηφίσω τον MVP, γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και κυρίως εκείνοι που έπαιξαν λίγο, γιατί έδειξαν ότι δεν κατέβασαν ποτέ τα χέρια».

    Για το αν έχει κάνει πρόβα να σηκώσει το τρόπαιο: «Έχω σηκώσει αρκετές κούπες, όχι στην πρώτη κατηγορία, αλλά στη δεύτερη».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολλανδία: Παιδί κατέστρεψε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξιας 56 εκατομμυρίων δολαρίων

    Ένα παιδί σε μουσείο στην Ολλανδία προκάλεσε ζημιά σε...

    Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 38χρονη από τη Γεωργία που σκοτώθηκε από την έκρηξη της βόμβας έξω από τράπεζα

    Αυτή είναι η 38χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία που μετέφερε...

    Θεσσαλονίκη: Το παρελθόν της 38χρονης που έχασε τη ζωή της από την έκρηξη

    του Σπύρου Λεβειδιώτη Ήταν 27 Σεπτεμβρίου 2021 όταν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής περνούσαν...